Stenløse

skytteforening

Skydning - en idræt for hele familien

OBS! kun for medlemmer

Til alle  24-03-2021

Der kommet nye retningslinier for at hindre smittespredning med COVID 19. Regler efter 1. april 2021.

Forsamlingsforbud på max.10 personer udendørs og 5 indendørs. Undtaget er sportsarengementer  hvor der må deltage 50 personer.

Arealkravet er fortsat gældende.DVS krav om 7,5 m2 pr. person i lokalet og en afstand på  2 m næsetip til næsetip.

I Skyttehusets opholdsrum må ikke benyttes.

Der er krav om brug af mundbind i skyttehuset. Under skydning er skytterne fritaget for brug af mundbind.

Tilmelding til træning på https://www.supersaas.dk/schedule/StenloeseSkytteforening/CORONA_19, hvilket gælder for alle skytter uanset afdeling.

I disse Corona tider, hvor der skal holdes afstand m.v. er det nødvendigt at bestille skydetid på træningsdage. Ovenstående link fører dig direkte til kalenderen hvor du kan tilmelde dig.

__________________________________________________